TAEKWONDOCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

TAEKWONDOCULARDAN BÜYÜK BAŞARI
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde taekwon-do eğitimi alan sporcular Karabük’te düzenlenen Yıldızlar Taekwon-do müsabakalarında derece alarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.Büyükşehir Belediyesi bünyesinde...

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde taekwon-do eğitimi alan sporcular Karabük'te düzenlenen Yıldızlar Taekwon-do müsabakalarında derece alarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Taekwon-do antrenörü Yavuz Toptaş yönetiminde eğitimlerini alan sporcular Karabük'te düzenlenen ve 19 ilden 300 sporcunun katıldığı Yıldız Taekwon-do müsabakalarında derece aldılar. İlk kez katıldıkları müsabakalarda gösterdikleri başarılar ile ilgi odağı olan ve derece alan sporcular Konya'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Antrenör Toptaş ve öğrenci velileri, sporculara verilen desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Oğuzhan Özen ve Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Neşat Artuç'a teşekkür ettiler.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Yıldızlar Taekwon-do müsabakalarında ilimizi başarı ile temsil eden ve dereceye giren sporcuları tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.