TALİH YUNUSEMRE'YE GÜLDÜ(11-10)

TALİH YUNUSEMRE’YE GÜLDÜ(11-10)
Yunusemre GirdiSağlık Öne GeçtiBölgesel Amatör Lige terfi maçı son yılların en ilgi çekici mücadelesine sahne oldu. Atatürk Stadı’na gelenler kolay kolay hafızalarından silinmeyecek bir mücadeleye tanıklık ettiler. Karşılaşmaya...

Yunusemre Girdi
Sağlık Öne Geçti
Bölgesel Amatör Lige terfi maçı son yılların en ilgi çekici mücadelesine sahne oldu. Atatürk Stadı'na gelenler kolay kolay hafızalarından silinmeyecek bir mücadeleye tanıklık ettiler. Karşılaşmaya daha hızlı başlayan Yunusemre 5.dakikada gole yaklaşsa da Sağlıkspor kaptanı Fethi topu çizgiden çıkartarak gole izin vermedi. 16'da kafayla topu ağlara gönderen Yunusemreli Atilay'ın golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 22'de ise Fatih'in kullandığı duran topa son müdahaleyi yapan Oğuz Sağlıkspor'u öne geçirdi(1-0). Dakikalar 43'ü gösterdiğinde kaleci ile karşı karşıya kalan Ahmet Düzarat mutlak gol pozisyonunu harcayınca Yunusemre soyunma odasına yenik gitti.
Denge Geldi
İlk yarısı 1-0 Sağlıkspor lehine tamamlanan mücadelenin 63'üncü dakikada Göktuğ'un kafa golüyle Yunusemre eşitliği yakaladı(1-1). 84'de Suat'ın kafa vuruşunda top direkte patlarken, atağın devamında arka direkte Onur'un güzel vuruşunda Hamza gole izin vermeyince, Sağlıkspor maçı koparma şansını kaçırdı.
Ayhan'ın Füzesi
Fethi'nin Cevabı
Normal süresi eşitlikle tamamlanan mücadelenin ilk uzatma dakikalarında gol yoktu. Dakikalar 106'yı gösterdiğinde ise Ayhan yaklaşık 25 metreden muhteşem frikik golüyle Yunusemre'yi öne geçirdi(2-1). Herkes Yunusemre'nin maçı kazandığını düşünürken, yalnızca 30 saniye sonra Fethi şık kafa vuruşuyla skora tekrar dengeyi getirdi(2-2).
Bu golün bir dakika sonrasında ikinci golde asist yapan Rufet karşı karşıya kaldığı pozisyonda Hamza'yı geçemeyince Sağlıkspor bir kez daha maçı kopartma fırsatını tepmiş oldu.
Penaltılarda Yunusemre Güldü(9-8)
Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda rakibine 9-8 üstünlük sağlayan Yunusemre maçı 11-10 kazanarak önümüzde ki yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazandı. Penaltı atışları sonunda mutlu sona ulaşan Yunusemre'de müthiş bir sevinç yaşanırken, Sağlıkspor'da üzüntü hakimdi.

KADRO
SAĞLIKSPOR:10-YUNUSEMRE:11
Hakemler: Burak Olcar3,Birtan Yavuz3,Hakan Ertan4
Sağlıkspor:Hikmetcan8,Oğuzhan7,Ali Haydar6(Dk.105 Rufet6),Fethi8,Fırat8,Oğuz7, Hakan8, Fatih6(Dk.65 Onur6),Suat7,Muhammet8,Sinan7
Yunusemre: Hamza8,Harun6,Egemen7,Oktay7,Göktuğ8,İlyas7(Dk.90Emrullah7), Atilay6, Ensari6(Dk.Furkan6), Ahmet Düzarat8,Melih6(46Arda7)
Goller: 22 Oğuz,107 Fethi(Sağlıkspor), 63 Göktuğ, 106 Ayhan(Yunusemre)
Penaltı Kaçıranlar: Muhammet, Onur,Rufet(Sağlıkspor) Oktay,Ayhan(Yunusemre)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.