ATLETLER ŞAMPİYONA İÇİN YARIŞIYOR

ATLETLER ŞAMPİYONA İÇİN YARIŞIYOR
İlimizin ev sahipliğini yaptığı Okullar arası Yıldızlar Atletizm Kız-Erkek Grup müsabakaları start aldı. Yarışlarda 13 Erkek, 11 Kız ve 73 ferdi olmak üzere toplam 315 sporcu dereceye girmek için mücadele ediyor.Vali Sami Sönmez...

İlimizin ev sahipliğini yaptığı Okullar arası Yıldızlar Atletizm Kız-Erkek Grup müsabakaları start aldı. Yarışlarda 13 Erkek, 11 Kız ve 73 ferdi olmak üzere toplam 315 sporcu dereceye girmek için mücadele ediyor.

Vali Sami Sönmez Atletizm Pisti'nde gerçekleştirilen yarışlarda 13 Erkek, 11 Kız ve 73 ferdi olmak üzere toplam 315 sporcu dereceye girmek için mücadele ediyor. İlimiz adına ise Kızlarda Ş. Ali Gaffar Okkan, Erkeklerde de Atayurt Koleji ter döküyor. İlk günde grup müsabakaları çekişmeli geçerken kategorilerinde dereceye giren sporcular ise tur vizesi almayı başardı.
BUGÜN BİTECEK
Erkeklerde Atayurt ilk gün 222 puan toplayarak 13 takım içinden 2. sırada günü kapattı. Bugünkü sona erecek yarışlar saat:10:00'da Sazova atletizm pistinde başlayacak. Kızlarda ve erkeklerde ilk 2 takım Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanacak. Ayrıca Cheetos Türkiye'nin en hızlısı İl seçme yarışmaları da bugün saat:16.00'da koşulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.