KAPIYI KAPARSAN BACADAN GİRERİZ

KAPIYI KAPARSAN BACADAN GİRERİZ
Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Müdürü’nün talimatı ile önceki gün kapatılan öğrenci giriş çıkış kapısı yeni sorunları da beraberinde getirdi.“ÖĞRENCİLER KENDİ ÇÖZÜMLERİNİ BULDU!”Lise de öğrenci giriş çıkış...

Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Müdürü'nün talimatı ile önceki gün kapatılan öğrenci giriş çıkış kapısı yeni sorunları da beraberinde getirdi.
"ÖĞRENCİLER KENDİ
ÇÖZÜMLERİNİ BULDU!"
Lise de öğrenci giriş çıkış kapısı güvenlik amacıyla kapatılarak, şehitlik yakında bulunan kapıya alındı. Sınıflar gelip gitme mesafesi uzayan öğrenciler çareyi demir parmaklıkların üzerinden atlamak da buluyor. Yeni başlatılan uygulamanın ardından oluşan görüntüler ise yürekleri ağızlara getiriyor.
" GÜVENLİK BÖYLE SAĞLANAMAZ!"
Eskişehir'in en büyük liselerinden biri olan Atatürk Endüstri Meslek Lisesi'ne getirilen tek giriş çıkış uygulaması öğrencilerin yanı sıra okul velilerinin ve öğretmenlerin de tepkisini topluyor. Vatandaşlar, " 3-4 yıl önce de o dönemin okul müdürü Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında bulunan kapıyı çeşitli bahanelerle kapatmıştı. Şimdi ki müdür de bu kapıyı kapattı. Tek giriş ve çıkış yaptılar. Bu uygulama çok büyük olan bir okul için büyük sıkıntılar yaratır. Güvenlik böyle sağlanamaz. Her gelen müdür bir kapıyı kapatırsa yakında okula giremeyeceğiz" diyerek tepkilerini dile getiriyor.
Okul velileri ise, "Çocuklarımız demir parmaklıkların üzerinden atlarken sakatlansa ya da düşe bunun hesabını okul yönetimi mi verecek" diye soruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.