SESSİZ SEDASIZ Şampiyon Oldular

SESSİZ SEDASIZ Şampiyon Oldular
Eskişehir İşitme Engelliler Futbol takımımız son maçında Bursa’yı yenerek 2.ligden 1.ilge yükselme başarısını gösterdi. Geçtiğimiz Pazar günü Abdurrahman Temel sahasında ki mücadeleye Eskişehirsporlu taraftarlarda büyük...

Eskişehir İşitme Engelliler Futbol takımımız son maçında Bursa'yı yenerek 2.ligden 1.ilge yükselme başarısını gösterdi. Geçtiğimiz Pazar günü Abdurrahman Temel sahasında ki mücadeleye Eskişehirsporlu taraftarlarda büyük ilgi gösterirken, maç sonunda güzel görüntüler vardı.
Konu ile ilgili bilgi aldığımı Eskişehir İşitme Engelliler Spor kulübü başkanı İsmail Tek "Eskişehir işitme engelliler spor kulübü olarak mücadele ettiğimiz işitme engelliler deplasmanlı futbol 2.liginde sessiz sedasız kendi başımıza şampiyon olarak 1. lige çıkmanın onuru ve gururunu yaşamaktayız. Bizler ilimizi en iyi şekilde temsil edebilmek için imkansızlıklar içinde elimizden geleni yaptık ve başarıya ulaştık. Eskişehir'deki kamu ve özel sektörden ricamız 1. ligde bizlere destek çıkmaları ve süper lige çıkabilmemiz için yanımızda olmalarıdır. Diğer illerde işitme engellilere tam destek verilirken, bizler ilgisiz bırakılıyoruz ve bunun ezikliğini yaşıyoruz .Her şeye rağmen bu son maçımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Nefer grubu lideri  Murat Diri  kardeşime  Nefer gurubu ve Efeler gurubuna teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.