ESOGÜ PROJE FUARI 2015 BAŞLADI

ESOGÜ PROJE FUARI 2015 BAŞLADI
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü Bünyesindeki ESOGÜ Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOM) ile Eskişehir Sanayi Odası’nın birlikte düzenlediği ve ESOGÜ öğrencilerinin hazırladığı projelerin...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü Bünyesindeki ESOGÜ Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOM) ile Eskişehir Sanayi Odası'nın birlikte düzenlediği ve ESOGÜ öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergilenmesi, çalışmalarının sanayicilere tanıtılması; üniversite, iş dünyası ve öğrenciler arasında bilgi ve görüş alışverişinin sağlanmasını amaçlayan "ESOGÜ Proje Fuarı 2015", Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, OSB İş ve Ticaret Merkezi Alanı'nda başladı.

İki gün sürecek olan etkinliğin açılışında konuşan Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, proje fuarının gençleri istihdama yöneltmeyi amaçladığını belirtti ve gençlere seslenerek, projeler hazırlarken yapacakları Ar-Ge çalışmalarının hem kendileri hem de ülkemizin geleceğine katkıda bulunacağını söyledi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, üniversite olarak sanayinin Ar-Ge ve Ür-Ge'de ihtiyaç duyduğu işgücünü yetiştirdiklerini söyledi. Prof. Dr. Hasan Gönen, proje fuarının düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.