EMİRDAĞLILAR ŞENLİĞE GİDİYOR

EMİRDAĞLILAR ŞENLİĞE GİDİYOR
Emirdağlılar Vakfı ve Emirdağ ve çevre köylüleri tarafından, “ Emirdağlılar Dayanışma günü ve bahar şenliği” düzenleniyor. Etkinlik hakkında bilgi veren Gazi Durusu, şenliğe büyük buluşma 1 adını verdiklerini söyledi....

Emirdağlılar Vakfı ve Emirdağ ve çevre köylüleri tarafından, " Emirdağlılar Dayanışma günü ve bahar şenliği" düzenleniyor.
Etkinlik hakkında bilgi veren Gazi Durusu, şenliğe büyük buluşma 1 adını verdiklerini söyledi. Şölenin 24 Mayıs Pazar günü saat 12.00'de Kanlıpınar Şehr-i Derya parkında yapılacağını kaydeden Durusu, " Buluşmalarımızın her yıl geleneksel olarak devam etmesini temenni ediyoruz. Amacımız Emirdağ kültürümüzü Anadolu'nun parlayan yıldızı Eskişehir'imizin sanatıyla, kültürüyle kaynaştırmak ve yaşatmaktır. Şölenimize Eskişehir'imizde, Türkiye'de ve Avrupa'da yaşayan tüm Emirdağlılar ailecek davetlidir" dedi.
Araçlarıyla gelemeyen kişiler için saat 10.00'dan itibaren otobüslerin hareket edeceğini dile getiren Durusu, " Otobüsler öğretmenevi önü, Atatürk Lisesi yanı, Batıkent, Kumlubel Esenli Caddesi camii yanı, Şarhöyük, Tunalı, Zafer, Fevziçakmak, Fevziçakmak Topçular Caddesi, Kurtuluş, Gökmeydan, Yenidoğan, Erenköy, Emek, Sultandere, 71 Evler, Ihlamurkent, Çamlıca, Gazipaşa mahalle muhtarlıklarının önünden hareket edecektir. Saat 12.00- 13.00 arası açılış programı yapılacak. 13.00- 14.30 arası yemek ikramı ve 18.00'de program sonlanarak geldiğimiz otobüslerle eve dönülecektir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.