Emniyetten uyuşturucu için periyodik çalışma

Emniyetten uyuşturucu için periyodik çalışma
Açıklamaya göre; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haftanın her günü farklı saatlerde uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik il genelinde özellikle suçların fazla işlendiği...

Açıklamaya göre; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haftanın her günü farklı saatlerde uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik il genelinde özellikle suçların fazla işlendiği mahalle ve sokaklarda zehir tacirlerine yönelik uygulamalar yapıyor. Bu kapsamda 15-20 Haziran 2015 tarihlerinde yapılan uygulamalarda; 7 şahıs hakkında kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak, 1 şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından adli işlem yapıldı. Bu çalışmalarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma suçundan firar olarak aranan 1 şahıs yakalanarak çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanmıştır. Yakalanan şahısların üzerinden kullanıma hazır 10,2 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ve 21 adet ecstasy hap ele geçirildi.
Açıklamanın devamında, aynı dönem içinde toplam 63 şahıs ve 11 aracın kontrol edildiği, 65 şahsın GBT kaydına bakıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.