BENTSPOR VOLEYBOLCULARI GÜÇ DEPOLUYOR

BENTSPOR VOLEYBOLCULARI GÜÇ DEPOLUYOR
DSİ Bentspor voleybolda sadece ilimizde değil, ülkemiz için de ayrı bir değer. Yıllardır ilimizden Türk voleyboluna gerek milli olmuş, gerekse liglerde forma giymiş birçok yetenekli oyuncu yetiştiren Yeşil-Beyazlı ekip yeni Neslihanlar...

DSİ Bentspor voleybolda sadece ilimizde değil, ülkemiz için de ayrı bir değer. Yıllardır ilimizden Türk voleyboluna gerek milli olmuş, gerekse liglerde forma giymiş birçok yetenekli oyuncu yetiştiren Yeşil-Beyazlı ekip yeni Neslihanlar çıkartmak için çaba sarf ediyor.
Yoğun bir yaz sezonu geçiren voleybol branşında baş antrenör Kazım Tokat antrenman programlarını titizlikle hazırladı. Elit grupları yeni sezona hazırlayan Tokat, antrenör arkadaşlarıyla birlikte yaz okulunda yeni yetenekler keşfetmek için kolları sıvadı.
Yeşil-Beyazlılarda yarışmacı gruplar haftanın bir günü salonda fitness ve aerobik idmanı yaparak kondisyon depoluyor. Yaz okulunda ki minik yaş grupları ise oyun tarzı antrenman programıyla voleybol sporunun inceliklerini öğreniyorlar. Antrenör Kazım Tokat "Bu dönem bizim için çok önemli. Bu yaz sezonunda ki çalışmalarımızın meyvelerini tüm sezon boyunca toplamak istiyorsak, çok hem de daha çok çalışmayız. Bu düşünceyle yola çıktık ve idmanlarımızı sürdürüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.