YAVUZ AKPINAR'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

YAVUZ AKPINAR’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Eskişehir’de ki Tüm Oyuncular TakibimizdeEskişehirspor’un alt yapıdan sorumlu yöneticisi Yavuz Akpınar bir anlamda içini döktü. Kendilerini yıpratmak isterken, aslında Eskişehirspor alt yapısına zarar verildiğinin farkına varılmasını...

Eskişehir'de ki Tüm Oyuncular Takibimizde
Eskişehirspor'un alt yapıdan sorumlu yöneticisi Yavuz Akpınar bir anlamda içini döktü. Kendilerini yıpratmak isterken, aslında Eskişehirspor alt yapısına zarar verildiğinin farkına varılmasını isteyen Akpınar "Son dönemde çok ilginç eleştirilere maruz kaldık. Bunların aslında ne amaçla ve kimlerin önünü açmak için yapıldığını çok iyi biliyoruz. İlimizin köklü kulübü olan Demirspor'da 18 değil, 7 oyuncu çeşitli kulüplere denenmeye gitmiştir. Önce bunu insanlara doğru aktaralım. Biz bu oyunculardan ikisini sezon başından istemiştik ama vermediler. Bu oyuncularımızı denemeye alan ekipler ile Eskişehirspor'un alt yapısını mukayese eden kişinin futbol bilgisinden şüphe ederim. Küçümsediğim için söylemiyorum. Ama bizim akademi liginde mücadele ettiğimiz sanırım atlanıyor. Ve bu lig için oyuncu kriteri biraz farklılaşıyor. Ben Demirsporlu oyuncular yeteneksiz demiyorum. Hepsi bizim evladımız. Ama oynatamayacaksam niye onların önünü keseyim! Bu konuda yapılan eleştiriler tamamen yıpratma ve bazı isimlerin önünü açmak için yapılmıştır. Bu dönemden her şeyin farkına vararak ve daha da güçlenerek çıkıyoruz. Biz her türlü eleştiriye açığız. Ve haklı olunan konularda da eleştirileri üzerimize almayı da biliyoruz. Eleştiri yapanlar alt yapımızda ki maçları da izleselerdi keşke. Burada oynayan kaliteli oyuncuların olduğu görürler ve yerinde eleştiriler yaparlardı. Lütfen bu konuda biraz daha duyarlı olalım" dedi.
"Geç İzin Verebildik"
Alt yapı antrenörlerine yeni izin verebildiklerini söyleyen Akpınar "Eskişehirspor alt yapısı çalışmalarına 1 Temmuz'a kadar devam etmiştir. Akademi ligi takımlarımızın lig temposunda ki gibi antrenman yapacak hali yok. Haftada 2 yada 3 antrenman yaptılar. Bir de seçme düzenlediğimiz için zaten bu dönemde gönüllü çalışan antrenörlerimizde geç izne çıkabildiler. 10 Temmuz'a kadar herkes izinli. Yılda 10 günde izin yapmayalım mı?" ifadelerini kullandı.
"Kamuran Hocamız Belirleyecek"
Alt yapı antrenörlerinin son durumları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Yavuz Akpınar "Antrenörlerimiz arasında kimlerin devam edip etmeyeceğini Kamuran Yavuz hocamız karar verecek. Kendisi iznini erken bitirip 8 Temmuz'da Eskişehir'e gelecek. Gerekli toplantılar yapılacak ve yola devam edecek antrenörlerimize yeni sözleşmeleri sunulacak" dedi.
Eskişehir'den 10 Oyuncu Listemizde
Son olarak alt yapıda asıl yapacakları transferler hakkında bilgi veren Yavuz Akpınar "Antrenörlerimizin belirlediği 10 oyuncu var. Bu oyuncularla ile ilgili önümüzde ki günlerde kulüplerin kapısını çalacağız ve idarecileriyle görüşeceğiz. Amacımız bu 10 oyuncuyu mutlaka kadromuza katmak. Öte yandan şehir dışından da 4 oyuncuyu alt yapıya kazanrmak üzereyiz. Her sene daha iyi ekipler kurarak geliyoruz. Özellikle alttan gelecek de çok iyi yerlere gelecek ekipler ve oyuncular geliyor. Bu oyuncuları nasıl Eskişehirspor'a, ilimiz ve Türk futboluna kazandırırız bunun mücadelesini verelim. Bu yönde eleştirilerde bulunalım. O zaman Eskişehir futboluna faydası olur." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.