"OLASI BİR SEÇİMDE CHP OYLARI ARTAR"

“OLASI BİR SEÇİMDE CHP OYLARI ARTAR”
CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer gazetemiz İstikbal’i ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Murat Taşkın ile bir süre görüştü.Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Gaye Usluer, ziyaret ettiği...

CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer gazetemiz İstikbal'i ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Murat Taşkın ile bir süre görüştü.
Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Gaye Usluer, ziyaret ettiği gazetemizde, seçim sonrası oluşan tablo çerçevesinde koalisyon kurma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Olası bir AKP-MHP koalisyonunun gündemde olduğunu ifade eden Usluer "Cumhuriyet Halk Partisi olarak partimiz de koalisyon konusunda kapıları kapatmış değil" dedi.
Koalisyon oluşamaması halinde erken seçimin gündeme geleceğini ve erken seçim tarihinin de muhtemelen kasım ayı olacağını konuşmasında belirten Usluer "Eğer hükümet kurma çalışmalarından bir sonuç alınamaz ve koalisyon hükümeti kurulamazsa bir erken genel seçime gidilecektir. Olası bir erken seçimde de Cumhuriyet Halk Partisinin mevcut oylarını bir hayli arttıracağını düşünüyoruz. Eskişehir'de CHP olası bir erken seçimde mevcut oyunun da üzerinde bir oy alabilir. Zira CHP seçim sonrası süreci en iyi şekilde ve mantıklı yürüten bir parti oldu" dedi.
Milletvekili Gaye Usluer, Ankara'da, meclis çalışmaları dışında bulduğu her vakti Eskişehir'e gelerek ziyaretlerde bulunma ve tebrik kabulü için harcadığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.