EMEKLİLERDEN TERÖRE KINAMA

EMEKLİLERDEN TERÖRE KINAMA
DİSK Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner, ülkenin her karış toprağında yaşayan her yurttaşının can güvenliğinden sorumlu olan devletin, Suruç’ta toplanan yüzlerce gencin can güvenliğini sağlayamadığını...

DİSK Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner, ülkenin her karış toprağında yaşayan her yurttaşının can güvenliğinden sorumlu olan devletin, Suruç'ta toplanan yüzlerce gencin can güvenliğini sağlayamadığını ve çetenin saldırısı sonucu katledilmelerini engelleyemediğini söyledi.
7 Haziran'da seçilen milletvekillerine "Siz neden tatildesiniz" diye soran Başaraner, "Sizleri milletin iradesine sahip çıkmaya ve TBMM'yi olayı soruşturarak, katliamın failleri ile katliamda ihmali bulunan kamu görevlilerini adalete teslim edecek etkin bir soruşturma yürütmek üzere olağanüstü toplantıya çağırmaya davet ediyoruz. Zira ancak bu şekilde tek silahları yüreklerindeki sevgi olan gencecik insanların hedef alınıp katledildiği Suruç katliamının sorumlarının hak ettikleri cezaya çarptırılmaları mümkün olacaktır. Suruç katliamı, insanlığa, dayanışmaya, halkların kardeşliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu nedenle, artık yeter, katliam kan ve gözyaşı son bulsun, bir daha yürekleri insan sevgili dolu gencecik çocuklarız barbarlığa kurban gitmesin diyoruz" dedi.
Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Suat Er, "hava sıcaklığının da kazalara yol açtığına dikkat çekerek sıcaklığın arttığı saatlerde mecbur kalmadıkça direksiyon başına geçmeyin, uykusuz kesinlikle yola çıkmayın ve aşırı hızdan da kaçının!" şeklinde uyarıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.