BASIN ÇALIŞANLARININ 47 YILDIR TATİL KÖYÜ

BASIN ÇALIŞANLARININ 47 YILDIR TATİL KÖYÜ
Geçmişte büyük badireler atlatan ve hatta o güzelim ormanın bir kısmı yaşamak için satılan Bayramoğlu Tatil Köyü’nden şimdi eser bile kalmamış. Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Orman içine 5 yıldızlı çok amaçlı...

Geçmişte büyük badireler atlatan ve hatta o güzelim ormanın bir kısmı yaşamak için satılan Bayramoğlu Tatil Köyü'nden şimdi eser bile kalmamış. Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Orman içine 5 yıldızlı çok amaçlı ve modern bir otel yapmış. 76 Apart odalar yeniden oluşturulmuş. Otel ve Apartların kapıları elektronik kartlarla açılıyor. Odalardaki o muazzam duşlar yataklar özel otellere taş çıkarır nitelikte.

MUHTEŞEM HAVUZLAR
264 kişi yatak kapasiteli Tatil köyünde doğa içinde bir kapalı bir açık iki çok büyük havuz ve küçükler için iki de havuz yer alıyor. Temizliği ve Berraklığı ile göz kamaştırıyor. Tatil köyünde ayrıca Spa, hamam, Sauna, masaj odası ve fitness salonları hizmet veriyor.
Bunun yanı sıra Tenis Kortu, Voleybol, Yürüyüş Alanları, Çocuk Oyun Kulübü ve Parkları ve Agua Park, Kır düğünü de sunuyor.

İŞ ADAMLARI İÇİN
TOPLANTI SALONLARI
Basın İlan kurdumu tatil Köyü, harika doğası ile kurumsal şirketlerin iş toplantılarına da ev sahipliği yapıyor. Tatil Köyü 200 kişilik kapalı ve 200 kişilik açık restoranı ile aynı anda 400 müşteriye hizmet verebilecek kapasiteye sahip.
TATİL KÖYÜNÜN 28 YILLIK MÜDÜRÜ
Basın İlan Kurumu Tatil Köyü İşletme Müdürlüğünü 28 yıldan beri Burhan Bektaş yapıyor. Herkes tarafından sevilen Burhan Bektaş tatil köyüne tüm basın çalışanlarını beklediklerini söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.