Dolandırıcılar iyice azıttı

Dolandırıcılar iyice azıttı
Cep telefonu ile aradıkları 80 yaşındaki Nuri Dede’yi korkutarak bankadaki 15 bin lirasını çektiren sahte savcı Güven Timleri tarafından hayal kırıklığına uğratıldı. Olay dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Arandıktan...

Cep telefonu ile aradıkları 80 yaşındaki Nuri Dede'yi korkutarak bankadaki 15 bin lirasını çektiren sahte savcı Güven Timleri tarafından hayal kırıklığına uğratıldı. Olay dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Arandıktan sonra hemen İstiklal mahallesindeki evinden ayrılarak İki Eylül Caddesi üzerindeki bir banka şubesine gelen Özürlü şahıs hesabındaki tüm birikimini çekti.
Bankanın bulunduğu bölgede görev yapan Güven Timlerinin sürekli telefon ile görüşmesinden şüphelenmeleri üzerine Nuri Körler adlı şahıs takibe alındı. Bankadan çektiği parayı bir kargo şirketine ait poşete koyan yaşlı şahıs, dolandırıcının yönlendirmesi üzerine yaklaşık bir saat kadar banka önünde bekletildi. Daha sonra gelen telefon ile çaresiz kalan şahıs elindeki para dolu poşeti evinin önüne bırakması için yönlendirildi.
Sahte savcının terör örgütüne üye olmuşsunuz, bunu önlemek için on beş bin lira talep ettiği Nuri Körler parayı bırakmak için banka önünden ayrıldığı sırada devreye Güven Timleri girdi. Yaşlı şahsı güçlükle ikna eden Güven Timleri, başarılı bir operasyona daha imza attı. Dolandırılmak üzere olduğunu geç de olsa fark eden yaşlı şahıs başta Emniyet Müdürü Mustafa Şahin olmak üzere Güven Timlerine teşekkür etti. Güven Timleri cep telefonu ile dolandırıcılık olayı ile ilgili soruşturtma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.