İŞTE BOFFİN GERÇEĞİ

İŞTE BOFFİN GERÇEĞİ
Eskişehirspor’un file bekçisi Boffin’in Fenerbahçe maçında kesilmesinin gerçeğine İstikbal ulaştı.Basına adalesinde kasılma olduğu olarak kadroya alınmadığı açılanan kaleci Boffin’in aslında sakat olmadığı maça...

Eskişehirspor'un file bekçisi Boffin'in Fenerbahçe maçında kesilmesinin gerçeğine İstikbal ulaştı.
Basına adalesinde kasılma olduğu olarak kadroya alınmadığı açılanan kaleci Boffin'in aslında sakat olmadığı maça yedek olarak çıkmak istemediği için Teknik direktör Michael Skibbe tarafından maç kadrosuna alınmadığı öğrenildi.
Yıllık maliyeti 800-900 bin TL olan tecrübeli file bekçisi önce satmak isteyen ancak Ali'nin Osmanlı maçındaki kötü oyunu gören yönetim Boffin'in kalmasına karar verdi. Bu kararın ardından tecrübeli kalecinin Fenerbahçe karşısında kaleye geçmesi beklenirken Teknik direktör Skibbe'nin maç listesinde Ali'yi kaleye geçirme kararı ve kale görevinin dönüşümlü yapılması isteğine Boffin'in "Yedek oynamam" cevabını verdiği öğrenildi.
Bu cevap üzerine teknik direktör Skibbe kaleci Boffin' i Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkartarak yedek olarak sahaya Sinan Ören'i sürdü. Yönetimin kalmasını istediği Boffin' i Alman teknik adamın Fenerbahçe maçında kaleye geçirmemesi yöneticiler arasında da tepki ve huzursuzluk yarattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.