İNSAN YUTAN ÇUKUR

İNSAN YUTAN ÇUKUR
İstiklal Mahallesi’nde başlatılan çevre düzenleme çalışmaları az daha can alıyordu. Çalışmalar nedeni ile kapağı açık bırakılan logar çukuruna yoldan geçmekte olan ve isminin Birgül olduğu öğrenilen kadın düştü.Açık...

İstiklal Mahallesi'nde başlatılan çevre düzenleme çalışmaları az daha can alıyordu. Çalışmalar nedeni ile kapağı açık bırakılan logar çukuruna yoldan geçmekte olan ve isminin Birgül olduğu öğrenilen kadın düştü.
Açık halde çukura bir anlık dengesini kaybetmesi sonucu yuvarlanan talihsiz kadının imdadına çevreden olayı gören vatandaşlar yetişti.Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kadın başına gelen olaya mahalle sakinleri de tepki göstererek sorumluları göreve davet etti.İstiklal Mahallesindeki çalışmaların bir an önce bitirilmesini talep eden vatandaşlar. Gerekli önlem için birisinin mi ölmesi bekleniyor. Buraya yetişkin insanın yerine sokakta oyun oynamakta olan çocuklar da düşebilirdi şeklinde dert yandılar.
Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği sokak içerisinde meydana gelen inanılmaz kazanın ardından Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından açık bırakılan çukur etrafında önlem alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.