İNÖNÜ'DE ŞAMPİYON GAYADİBİ

İNÖNܒDE ŞAMPİYON GAYADİBİ
İnönü Belediyesi’nin düzenlediği futbol turnuvasında şampiyon finalde THK takımını 7-2 yenen Gayadibispor oldu. Bu yıl 2. Düzenlenen İnönü Belediyesi Geleneksel halı saha futbol turnuvasında final maçı önceki akşam İnönü...

İnönü Belediyesi'nin düzenlediği futbol turnuvasında şampiyon finalde THK takımını 7-2 yenen Gayadibispor oldu.
Bu yıl 2. Düzenlenen İnönü Belediyesi Geleneksel halı saha futbol turnuvasında final maçı önceki akşam İnönü halı sahasında oynandı. Final maçına İnönü halkı ve sporseverler büyük ilgi gösterdi.
İLK YARIDA SKORA GİTTİLER
16 takım arasından finale kalan Gayadibi ile THK takımları şampiyonluk maçında karşılaştı. Sadettin Uysal'ın yönettiği maçta ilk yarıyı İbrahim Eserkaya ve Hüseyin'in 2'yer golü ile 4-0 önde kapatan Gayadibi maçın ikinci yarısında da Erdi 2 ve Hüseyin'in golleri ile maçı 7-2 kazandı. THK'nın gollerini ise Ahmet Can attı.
BOZKURT BAŞARI DİLEDİ
Final maçı sonunda İnönü belediye başkanı Kadir Bozkurt yaptığı konuşmada tüm takım oyuncularını kutladı. Bozkurt "Bu yıl 2. Yaptığımız turnuvada yeni çekişmeli ve bol gollü geçti. Katılan tüm sporcuları kutluyorum. Ayrıca aramızda bulunan EASKF başkanı Sadri Atam ile EASKF'ye aday olan Kaya Bilge'ye de seçimler öncesinde başarılar diliyorum" dedi.
KUPALAR SAHİBİNİ BULDU
Finalde kazanan Gayadibispor kupa ve madalyalarını İnönü kaymakamı Enver Özderin'den aldı. 2. Olan THK kupa ve madalyalarını ise Kanal 26 sahipleri İlhan yalçın ve Yaşar Abacı'dan aldı.
Kupa törenini ardından final maçı oynayan takımlar ve maçı izleyen protokol birlikte fotoğraf çektirdi.


********************

GOL KRALI
ERDİ OLDU
Turnuvada gol karıl Erdi oldu.
İnönü Belediyesi 2. Geleneksel halı saha futbol turnuvasında şampiyon olan Gayadibispor'un golcüsü Erdi'de gol kralı olarak özel ödül aldı. Final maçına kadar 15 gol atan Erdi final karşılaşmasında da attığı 2 golle gol sayısını 17'ye çakardı. Gol karıl Erdi'ye İnönü belediyesi meclis üyesi Ali Erol tarafından para ödülü verildi. Erdi'yi de takım arkadaşları tebrik etti.

*************************

TATLILAR OTOSAN'DAN
Otosan Fabrikası turnuvaya katkıda bulundu.
İnönü'de bulunan Otosan Fabrikası yetkilileri Belediyenin düzenlediği final maçlarını da katkıda bulundu. Turnuvada mücadele eden takımlardaki oyuncuların büyük bölümü Otosan'da çalıştığı için final maçını izleyen İnsan kaynaklar müdürü Onur Şengün 2 tepsi baklava ile jest yaptı. İnönü belediye başkanı Kadir Bozkurt'da Otosan'lı yetkililere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.