BAL GRUPLARI AÇIKLANDI

BAL GRUPLARI AÇIKLANDI
Bölgesel Amatör Lig’de 2014-16 sezonu grupları açıklandı. Demirspor ve Yunusmerespor, bu sezon 7.Grupta mücadele edecek. Temsilcilerimizin olduğu grupta Ankara(3), Antalya(3), Afyon(2), Isparta(2) ve Burdur ekipleri yer alıyor. Antalya’dan...

Bölgesel Amatör Lig'de 2014-16 sezonu grupları açıklandı. Demirspor ve Yunusmerespor, bu sezon 7.Grupta mücadele edecek. Temsilcilerimizin olduğu grupta Ankara(3), Antalya(3), Afyon(2), Isparta(2) ve Burdur ekipleri yer alıyor.
Antalya'dan Konyaaltı, Muratpaşa Belediye ve Serik Belediye, Afyon'dan Afjet ve İsçehisar, Burdur'dan Bucak belediye ve Isparta'dan ise Eğridir ve Merkez Gençlikspor olurken, Ankara takımlarını isimleri ile daha sonra belirlenecek.
Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 sezonunun 12 grupta oynanacağını ve fikstür çekiminin 4 Eylül'de İstanbul'da yapılacağını açıkladı.
Demirspor teknik sorumlusu Hüsamettin Türkkan ve Yunusemrespor teknik sorumlusu Orhan Türkmengil rakipleri araştırmaya başladı.
SPOT : Bal liginde Demirspor ve Yunusemre'nin rakipleri belirlerlindi. Grupta Ankara(3), Antalya(3), Afyon(2), Isparta(2) ve Burdur takımları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.