"TERÖRE KARŞI BİRLİKTEYİZ"

"TERÖRE KARŞI BİRLİKTEYİZ"
Dün Antalya’da oynanan Antalyaspor Eskişehirspor maçında iki takım oyuncuları ve taraftarları teröre karşı birlik olduklarını pankartlarla gösterdi.Son dönemde ülkemizin çeşitli illerinde meydana gelen terör saldırılarında...


Dün Antalya'da oynanan Antalyaspor Eskişehirspor maçında iki takım oyuncuları ve taraftarları teröre karşı birlik olduklarını pankartlarla gösterdi.
Son dönemde ülkemizin çeşitli illerinde meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimiz profesyonel lig maçlarında unutulmadı.

Maç öncesinde Eskişehirsporlu tarfatarlar Türk bayraklarıyla dev bir "Şehitler ölmez vatan bölünmez" pankartı acarken, Antalyasporlu taraftarlarda Eskişehirsporlu oyuncuları alkışlayarak teröre tepkilerini gösterdi.
Ayrıca her iki takım futbolcuları da siyah tişört üzerine Türk bayraklı ve teröre karşı birlikteyiz tişörtü ile ısınmaya çıkarken yine teröre karşı birlikteyiz pankartı ile maça çıktı. Maçtan öncede şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Ayrıca Es-Es'li taraftarlar maçta görev yapan polislere çiçek verdi. Antalya'daki maçta gerek taraftarların gerekse futbolcuların teröre karşı birlik oluşları ve tepki göstermeleri dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.