Gece operasyonu

Gece operasyonu
Sayıları her geçen gün artan ve tramvay güzergahında adeta cirit atan iki tekerlekli araçlara yönelik üç belediyenin zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından ortak bir operasyon düzenlendi. Peş peşe trafik kazalarının meydana...

Sayıları her geçen gün artan ve tramvay güzergahında adeta cirit atan iki tekerlekli araçlara yönelik üç belediyenin zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından ortak bir operasyon düzenlendi. Peş peşe trafik kazalarının meydana geldiği güzergah da dolaşan motosiklet ve bisikletler gece yarısı zabıta ekiplerinin engeline takıldı.
Hafta sonu yayaların yoğun olduğu saatlerde tramvayın geçiş yaptığı güzergah olan İsmet İnönü caddesi ile İki Eylül caddelerinde geniş çaplı bir denetim gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi,Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler yasakları delen çok sayıda araç sürücüsü hakkında yasal işlem yaptı.
Gece geç saatlere kadar süren kontrollerde yakalanan ve plakası olmayan araçlara da ekipler tarafından el konuldu. Kontrollerin devam edeceğini belirten ekipler,güzergah da araç kullanmanın yasak olduğunu hatırlatarak,sürücülerin de affedilmeyeceğini ifade ettiler. Üç belediye zabıta ekipleri tarafından yürütülen gece operasyonunda 27 araç sürücüsü hakkında cezai işlemin uygulandığı belirtildi.

TRAMVAY YOLUNDA KAZA
Yapılan tüm uyarı ve denetimlere rağmen tramvay güzergahını kullanan elektrikli motosiklet sürücüsünün neden olduğu kazada şans eseri ölen olmadı.Kaza dün öğlen saatlerinde İsmet İnönü caddesi ESPARK alışveriş merkezi civarında meydana geldi Yaşı küçük sürücünün kullandığı iki tekerlekli araç otagar seferini yapmakta olan tramvayın altında kaldı.Tramvayın çarpması sonucu çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişi 112 acil kurtarma ambulansı ile getirildikleri Yunus Emre Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı.Kaza ile ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi. n Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.