Eş katiline müebbet istemi

Eş katiline müebbet istemi
Eş katili olan H.K isimli zanlı dün yine hakim karşısına çıkartıldı. Kendisini aldattığı iddiası ile eşini doğum gününde av tüfeği ile öldürmek suçundan tutuklanan katil zanlısı H.K çıkarıldığı birinci ağır ceza...

Eş katili olan H.K isimli zanlı dün yine hakim karşısına çıkartıldı. Kendisini aldattığı iddiası ile eşini doğum gününde av tüfeği ile öldürmek suçundan tutuklanan katil zanlısı H.K çıkarıldığı birinci ağır ceza mahkemesinde son ifadesini verdi.
Olay geçtiğimiz aylar da İki Eylül Caddesi üzerinde bulunan Kızılay İş merkezinde meydana geldi. Kızılay şube başkanlığında çalışan eşi Huriye K'yi işyerinin girişinde öldürdükten sonra polise teslim olan zanlı hakkında savcı tarafından hazırlanan karar dünkü duruşmada açıklandı. Mahkeme savcısı katil zanlısı hakkında yakın akrabayı öldürmek suçundan ağırlaştırılmış hapis cezasına mahkum edilmesi talebinde bulundu.
Duruşma eksikliklerin giderilmesi için mahkemem heyeti tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Mahkeme heyeti bir dahaki duruşmada zanlıya verilecek ceza kararını açıklayacak. Duruşmanın ardından bir araya gelen Eskişehir Kadın Cinayetlerini durduracağız platform üyeleri de adliye çıkışında bir araya gelerek, Kadına yönelik şiddet ve cinayet olaylarını protesto ederek zanlılara en ağır cezaların verilmesi talebinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.