ESKİŞEHİRLİ SANAYİCİ HÜKÜMET İSTEDİ

ESKİŞEHİRLİ SANAYİCİ HÜKÜMET İSTEDİ
Ziyarette seçimlerin huzur içinde geçmesini istediklerini belirten ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir, “7 Haziran’da ortaya çıkan tablo tek başına iktidar ya da koalisyon oluşmasına izin vermedi. Umuyoruz 1 Kasım seçimlerinden...

Ziyarette seçimlerin huzur içinde geçmesini istediklerini belirten ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir, "7 Haziran'da ortaya çıkan tablo tek başına iktidar ya da koalisyon oluşmasına izin vermedi. Umuyoruz 1 Kasım seçimlerinden sonra hükümet bir an önce kurulur. Çünkü yapacak çok işimiz, alınacak çok yolumuz var. Bu anlamda sizlere çok büyük görevler düşüyor. Ayrıca Eskişehir için yapacağınız katkı oldukça önemli. Mecliste bizlerin sesi olarak etkin bir temsil göstermeniz ve şehrimize değer kazandıracak projelere imza atmanızı bekliyoruz. Seçim yarışında başarılar dileriz" dedi.
CHP Meclisi Üyesi ve milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ise yaptığı değerlendirmede ülke olarak siyasi ve ekonomik alanda ciddi bir sıkıtı olduğunu, ortada bir kargaşa bulunduğunu söyleyerek, bu anlamda projeleri ile bunları çözeceklerini savundu. Usluer, "toplumsal barışı sağlamak ve sanayicimizin gelişimine katkı sağlayacak projelerimizle iktidara talibiz" dedi.
ESO'da gerçekleşen ziyarete CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Milletvekili adayları, Metin Tomsuk, Erdal Caferoğlu, Erdal Çakıcıer, CHP İl yöneticileri, ESO Yönetim Kurulu Üyeleri Riza Zeydan ile Ahmet Arıkan, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nadir Küpeli, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Metin Saraç ile Serkan El, OSB Denetim Kurulu Üyeleri Hamza Tınas ile Yavuz Ayva katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.