Türk bayrakları ile şehir turu

Türk bayrakları ile şehir turu
İsmet İnönü Caddesi üzerinde bir alışveriş merkezi önünde toplanan bisiklet, motosiklet ve klasik otomobillerle yaklaşık 1 kilometrelik kortej oluşturan yaklaşık 400 kişi,Türk bayraklarının ve Mustafa Kemal Atatürk resimlerinin...

İsmet İnönü Caddesi üzerinde bir alışveriş merkezi önünde toplanan bisiklet, motosiklet ve klasik otomobillerle yaklaşık 1 kilometrelik kortej oluşturan yaklaşık 400 kişi,Türk bayraklarının ve Mustafa Kemal Atatürk resimlerinin bulunduğu araçları ile şehir turu için hareket etti. Bu sırada Görme Engelliler Spor Kulübü katılımcılarına eşlik eden Arama Kurtarma Derneği (AKUT) üyeleri, görme engellilerim kullandığı çift kişilik bisikletlere binerek kortejde yer aldı. Kornalar ve ziller çalınarak İsmet İnönü ve Atatürk caddeleri üzerinden Atatürk Bulvarına dönen grup, kısa süreli şehir turu atarak tekrar başlangıç noktasına geri döndü.

Öte yandan kortejde, AKUT, Anadolu Kaplanları, Dorlion Arama Kurtarma (DAK), Eskişehir Bisiklet Derneği, Sriders, Eskişehir Vosbağa Derneği, Vos 26, Demiratlar Motor Kulübü, Gezgin Pedal gibi korteje destek veren birçok dernek ve grup yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.