Saraysız Başkan bugün Odunpazarı'nda

Saraysız Başkan bugün Odunpazarı’nda
Odunpazarı Belediyesi, Dünyaca ünlü devlet başkanını ağırlamaya hazırlanıyor. Dünyanın en fakir devlet başkanı olarak bilinen Uruguay Eski Devlet Başkanı Jose Mujica bugün Odunpazarı’na geliyor.HABERİ;Mujica, bugün saat...

Odunpazarı Belediyesi, Dünyaca ünlü devlet başkanını ağırlamaya hazırlanıyor. Dünyanın en fakir devlet başkanı olarak bilinen Uruguay Eski Devlet Başkanı Jose Mujica bugün Odunpazarı'na geliyor.
HABERİ;
Mujica, bugün saat 12:00'de Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret ederek, Odunpazarı Belediyesi'nde çalışanlarla birlikte öğle yemeği yiyecek. Mujica daha sonra saat 15:00'de Devrim Otomobil Müzesi ve saat 16:00'da da Odunpazarı Belediyesi Halk Market'i ziyaret edecek.
Yarın ise saat 10:00'da Odunpazarı Tarihi Bölgeyi gezecek olan Mujica, saat 15:00'de Kurşunlu Külliyesi'nde "İktidarda bir kara koyun Saraysız Başkan Jose Mujica" isimli kitabını imzalayacak. Kitap tanıtımının ardından Mujica, saat 19:30'da Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek panele katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.