"Engellilerin hayatını kolaylaştıralım"

“Engellilerin hayatını kolaylaştıralım”
Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda ilk olarak Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal konuştu. 3 Aralık Dünya...

Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi tarafından "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle basın toplantısı düzenlendi.
Toplantıda ilk olarak Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal konuştu. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engellileri sahiplenme ve topluma kazandırma gayretleri gün geçtikçe artmaktadır diyen Köksal, " Fakat yeterli düzeye ulaşmamıştır. Engellilerin toplumsal yaşama her alanda tam ve eşit katılımın sağlanmasına yönelik çalışmalar yapmak devletin, toplumun diğer kesimlerin ve sivil toplum örgütlerinin ortak görevi olduğu unutulmamalıdır. Engellilere acıyarak, ya da onlara bakıp duygulanarak sorunlarını çözemeyiz. Engelli çalışanlarımızın mağdur olmalarını önlemek için onlara yardımcı olmalıyız" dedi.
Sağlık Sen Eskişehir Şubesi Engelliler Komisyonu Başkanı Hüseyin Tosun ise çalışma hayatında engellilerin sağlıklı insanlara oranla kendini ispatlama duygusunun daha güçlü olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.