ESKÜDER'den teşekkür ziyareti

ESKÜDER’den teşekkür ziyareti
Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu ve dernek üyesi şairler, Eskişehir Valiliği Basın Müdürü Turgay Ömerülfarukoğlu’nu makamında ziyaret ettiler ve kendi yazdıkları yeni çıkan şiir kitaplarını...

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu ve dernek üyesi şairler, Eskişehir Valiliği Basın Müdürü Turgay Ömerülfarukoğlu'nu makamında ziyaret ettiler ve kendi yazdıkları yeni çıkan şiir kitaplarını imzalayarak verdiler.
Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Bizler yazarlarla, şairlerle, ressamlarla, karikatüristlerle, âşıklarla, neyzenlerle, kemanelerle, ses sanatçılarıyla bir araya gelerek, Eskişehir`imizin güzelliklerine güzellik katarak halkımızın sosyal, kültürel, sanatsal yaşamına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Sizlere de yazar ve şairlerimiz, yeni çıkan şiir ve roman kitaplarını imzalayarak vermek istiyoruz ve imzalayarak size takdim ediyoruz'' dedi.
Eskişehir Valiliği Basın Müdürü Turgay Ömerülfarukoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:
''Eskişehir`imize çok katkı sağlayan şair ve yazarların çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çalışmalarınızı her hafta gazetelerden okuyoruz. İyi işler yapıyorsunuz. Eskişehir'in kültür ve sanatına katkıda bulunuyorsunuz. Sizleri de kutluyorum ve adıma imzaladığınız kitaplardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.