"TARAFTARIMIZ COŞKUSUNU YİNE BEKLİYORUZ"

“TARAFTARIMIZ COŞKUSUNU YİNE BEKLİYORUZ”
Yarın oynanacak olan Gaziantep maçı için konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba “Taraftarımızın coşkulu desteğini bekliyoruz” dedi. Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor’da Teknik Direktörü...

Yarın oynanacak olan Gaziantep maçı için konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba "Taraftarımızın coşkulu desteğini bekliyoruz" dedi.
Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor'da Teknik Direktörü Samet Aybaba dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.
"ARTIK HER MAÇ FİNAL"
Artık her maçın kendileri için final niteliğinde olacağını belirten Aybaba, "Artık her maç final havasında geçecek. Kazandıkça daha da yukarılara bakıp daha neyi yapabiliriz konuşacağız paylaşacağız. Bize yakın takımlarla ilgili düşüncelerimiz tamamen kazanmaya yönelik. Gaziantep maçına iyi hazırlanıyoruz. Önemli bir maç. Taraftarımızın coşkulu desteğini bekliyoruz. Daha önceki maçlarda bunu gösterdiler. Takımın en büyük itici gücü onlar, aynı coşkuyu tribünde bekliyoruz. Kazanıp yukarıdaki takımların aramızdaki puanın aza indirmeye çalışacağız. Biz bundan sonra her maçı kazanmaya oynayacağız. Ama bu futbol içinde bir sürü şey var. Çok istiyorsunuz ama olmuyor. Bazen olmaz dediğin şey oluyor o yüzden her maça farklı bakıp farklı hazırlanmak gerek" dedi.
"OYUNCULARLA KONUŞUYORUZ"
Bir basın mensubunun 'Takımdaki bazı oyuncular alacakları için federasyona başvurdu mu?' sorusuna Samet Aybaba, "Biz arkadaşlarla konuşuyoruz birkaç tanesiyle konuştuk. Bunun iki bölümü var. Bu bir akittir. Kulüplerle oyuncularla arasında olan anlaşmadır. Kulüp birinci bölümde muhatabıdır bunu yerine getirmek zorundadır. Ama ikinci bölümde de futbolcuların muhatap olması gereken bir konu vardır ki o da karşılığını vermek gerekir. O da karşılığını vermek gibi bir şey. İşi doğru yapıp kendisine verilen ücreti karşılığını vermektir. Vicdani anlamda hem de profesyonel bakımdan bir karşılıktır. İkisi arasındaki dengeyi kurmaya çalışıyoruz. Kulübümüzün ekonomik sorunları olduğu ortada. Bunu çözmek için arkadaşlarla konuşuyoruz" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.