FUTBOLCULARLA PAZARLIK VAR

FUTBOLCULARLA PAZARLIK VAR
Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ve yöneticiler alacakları için TFF’ ye başvuran futbolcularla pazarlığa başladı.Eskişehirspor’da gerek yönetimin yeni mali kaynak bulamaması gerekse takımın ligde galibiyet alamaması nedeniyle...

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ve yöneticiler alacakları için TFF' ye başvuran futbolcularla pazarlığa başladı.
Eskişehirspor'da gerek yönetimin yeni mali kaynak bulamaması gerekse takımın ligde galibiyet alamaması nedeniyle futbolcuların aksayan paraları sonunda TFF' ye gitmelerine neden oldu. Teknik direktör Samet Aybaba' nın dile getirdiği 13 futbolcuya ödeme yapılamadığı taktirde hem serbest kalacak hem de paralarını tahsil edecek.
Junio, Erkut, Defederico, Engin, Emre Güngör, Anıl, Birol, Kaan, Khalifa'nın içinde bulunduğu ve ödemeleri geciken futbolcularla dünden itibaren masaya oturan Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan ve yöneticiler yeni yapılandırma için pazarlığa başladı.
Yeni ödeme planı konusunda futbolcuları ikna etmeye çalışan başkan Hoşcan ve yöneticiler teknik direktör Samet Aybaba' nın gönderilmesini istediği futbolcularla karşılıklı anlaşarak sözleşmeyiş feshetmeye çalışacak. Sözleşmesi feshedilecek futbolculara da bir ödeme planı sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.