"Uyum içinde çalışmalıyız"

"Uyum içinde çalışmalıyız"
İl Başkanı Sinan Özkar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çakırözer, geçtiğimiz gün görev dağılımında bulunan yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Çakırözer, CHP’nin...

İl Başkanı Sinan Özkar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çakırözer, geçtiğimiz gün görev dağılımında bulunan yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Çakırözer, CHP'nin iktidarı hedefleyen bir parti olduğunu ifade ederek yeni dönemde il yönetimi ile uyum içinde çalışma göstereceklerini söyledi. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Çakırözer "CHP, Büyükşehir dâhil olmak üzere Eskişehir'de beş belediyeye sahiptir. Yüce Mecliste Eskişehir'i 3 milletvekili ile temsil etmektedir. Birlik ve beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için birlikte çalışacağız. Hedefimiz şüphesiz ki iktidardır. Büyük kurultay öncesi Eskişehir'imizde il ve ilçe kongrelerimizi tamamladık. Görece seçilen tüm yöneticilerimizi tebrik ediyorum" dedi.
CHP İl Başkanı Sinan Özkar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP'nin iktidar hedefine ulaşmak için çalışmalara başladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.