İKİ TRANSFER TAMAM!

İKİ TRANSFER TAMAM!
Eskişehirspor yönetimi iki isimle anlaşma sağladı. Gürcistanlı orta saha oyuncusu Tornike Okriashvili öncekigün Eskişehir’e geldi. Belçika’nın Genk takımında oynayan futbolcu ve menajeriyle yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı.Öte...

Eskişehirspor yönetimi iki isimle anlaşma sağladı. Gürcistanlı orta saha oyuncusu Tornike Okriashvili öncekigün Eskişehir'e geldi. Belçika'nın Genk takımında oynayan futbolcu ve menajeriyle yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı.
Öte yandan Shaktar Doneks takımında forma giyen kanat ve santrafor mevkilerinde oynayan 22 yaşındaki Vladyslav Kulach dün akşam şehre geldi.. Futbolcu ve menajeriyle yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Genç oyuncuyla kısa bir görüşme yapılacak.
Gürcistanlı Tornike Okriashvili ve Ukraynalı Vladyslav Kulach'ın bugün Eskişehirspor tesislerinde düzenlenen törenle kendilerini Eskişehirsporlu yapan imzaları atması bekleniyor Eskişehirspor, yönetimi bu isimlerin haricinde 2 stoper ve bir forvetle daha el sıkışacağı öğrenildi
İLK TOPLANTI
Eskişehirspor'un yeni yönetimi dün akşam ilk toplantısını yaptı. Çiçeği burnunda yöneticiler ile transferi konuşan Hoşcan bunun yanı sıra görev bölümü hakkında da fikir alış verişinde bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.