ŞİRİNTEPE YİNE ZORLANDI HARBİŞ DEREYİ GEÇEMEDİ

ŞİRİNTEPE YİNE ZORLANDI HARBİŞ DEREYİ GEÇEMEDİ
4 PUAN FARK KORUNDU1.Amatör Küme’de 11.hafta da geride kalırken, 7 maçta fileler 37 kez havalandı.A grubunda Şirintepe oldukça zorlanmasına rağmen Çukurhisar önünde 3-2 kazandı ve puan farkını korudu. Zirve takibine devam eden...

4 PUAN FARK KORUNDU
1.Amatör Küme'de 11.hafta da geride kalırken, 7 maçta fileler 37 kez havalandı.
A grubunda Şirintepe oldukça zorlanmasına rağmen Çukurhisar önünde 3-2 kazandı ve puan farkını korudu. Zirve takibine devam eden Tepebaşı Kolej zorlu Sivrihisar deplasmanından 4-1'lik galibiyetle döndü. Esentepe'yi Muttalıp Sentetik Sahası'da 2-1 mağlup eden ES Kozkayı 61 play-off oynamayı garantilerken, Mihalgazi karşısında 5-2'lik skorla kazanan Kırmızı Toprak ligde kalma umutlarını son 3 haftaya taşıdı.
ŞEKER-HARB-İŞ MAÇI BELİRLEYECEK
B grubunda ise lider Harbiş takipçisi Şekerspor'un hükmen kazandığı haftada Derespor karşısında 1 puanı uzatma dakikalarında attığı golle kurtardı(2-2). Harbiş skor 1-1 iken bir penaltı atışından da yararlanamadı. Bu hafta sonu oynanacak Şeker-Harbiş maçı şampiyonluk yarışının düğümünü çözeceğe benziyor.
Çamlıca'yı 7-0 yenerek play-off yolunda dev bir adım atan Tunaspor'un da yer aldığı bu grupta Çelikkartal önünde 6-0 gibi net bir skorla gülen Mahmudiye de play-off yarışına ortak oldu. Derespor'da iddiasını koruyor.
ERTELEME GÖZÜKMÜYOR
Tertip Komitesi 1.Amatör Kümede bu hafta maçları oynatacak. Transfer dönemi göz önüne alınırken, ligin bitiş tarihini ötelememek adına maçları oynatmayı düşünen tertip komitesi haftalık programı belirledi. Ancak bazı kulüplerden talep gelmesi durumunda oyuncu sayısı ve şartlar göz önüne alınarak isteye bağlı bazı müsabakaların hafta içi bir güne ötelenebileceği öğrenildi.


11.HAFTA SONUÇLARI
Şirintepe:3-Çukurhisar:2
Sivrihisar:1-Tepebaşı Kolej:4
Mihalgazi:2-Kırmızıtoprak:5
Kozkayı:2-Esentepe:1
12.HAFTA MAÇLARI
Kırmızı Toprak-Şirintepe
Tepebaşı Kolej-Mihalgazi
ES Kozkayı 61-Sivirhisar
Çukurhisar-Esentepe

11.HAFTA SONUÇLARI
Çamlıca Gençlik:0-Tunaspor:7
Mahmudiye:6-Çelikkartal:0
Derespor:2-Harb-İşspor:2
Alpu:0-Şekerspor:3(Hükmen)
12.HAFTA MAÇLARI
Harbiş-Şeker
Alpu-Tuna
Çelikkartal-Dere
Çamlıca-Mahmudiye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.