Odunpazarı'na sinema geliyor

Odunpazarı’na sinema geliyor
‘BAŞKA SİNEMA’ ODUNPAZARI’NDAUlusal ve uluslar arası platformlarda beğeni kazanan, festivallerde yoğun ilgi gören ancak Türkiye’de vizyona girmekte zorlanan filmlere, Türkiye’de alan yaratma amacıyla yola çıkan ve rutin sinema...

'BAŞKA SİNEMA'
ODUNPAZARI'NDA
Ulusal ve uluslar arası platformlarda beğeni kazanan, festivallerde yoğun ilgi gören ancak Türkiye'de vizyona girmekte zorlanan filmlere, Türkiye'de alan yaratma amacıyla yola çıkan ve rutin sinema deneyimi dışına çıkarak, filmlerin daha esnek bir programla, daha uzun süre vizyonda kalmasını ve yıl boyu art arda aynı ilgi ve heyecanla seyredilmesini sağlamayı hedefleyen Başka Sinema, Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde sinemaseverlerle buluşuyor.

FARKLI BİR SİNEMA
DENEYİMİ
Farklı alanlarda birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe imza atan Odunpazarı Belediyesi "Bize Her Gün Festival" sloganıyla yola çıkan 'Başka Sinema' ile Eskişehir'in sanat yelpazesini zenginleştirmeye devam ediyor. Gösterilen filmlerle, seanslardan sonra yapılacak olan söyleşilerle Türkiye'de benzeri olmayan bir sinema deneyimi Eskişehirlilere sunuluyor. Odunpazarı Belediyesi farklı ülke sinemalarını Eskişehir'e getirerek bambaşka bir bakış açısı geliştirilmesine ve zengin bir sinema deneyimine olanak sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.