Borsa'da değerlendirme toplantısı

Borsa’da değerlendirme toplantısı
Borsa meclis salonunun ev sahipliğini yaptığı toplantıya yönetim kurulu başkanı Ömer Zeydan, meclis başkanı Hasan Öztürk, Ziraat odası başkanı Süleyman Buluşan, yönetim kurulu üyeleri ile üreticiler katıldı.Katılımın...

Borsa meclis salonunun ev sahipliğini yaptığı toplantıya yönetim kurulu başkanı Ömer Zeydan, meclis başkanı Hasan Öztürk, Ziraat odası başkanı Süleyman Buluşan, yönetim kurulu üyeleri ile üreticiler katıldı.
Katılımın beklenenin üzerinde olduğu değerlendirme toplantısının açılışı Ticaret Borsası başkanı Zeydan tarafından yapıldı. Başkan Ömer Zeydan, geçen sezondaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yönetim kurulu olarak başlatılan girişimler sonucu Borasının elektronik hububat alım sistemine geçtiğine işaret eden başkan Zeydan "BEBKA olan desteği ile yeni ve diğer illere de örnek alınan sisteme borsamızı kavuşturduk. Ayrıca yine bu kapsamda hububat tahlil laboratuarımızda da değişiklikler yapıldı. Modern cihazlar sayesinde çiftçilerimize daha sağlıklı bir ortamda hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki yıl da Organize Sanayi Bölgesinde temelini attığımız yeni ve modern depolama tesislerimizi hizmete açacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.