Fizyomer'den zayıflamanın püf noktaları

Fizyomer’den zayıflamanın püf noktaları
İçinde bulunulan aylarda eve kapanıldığını, fazla hareket edilmediğini ve beslenme alışkanlıklarının değiştiğini ifade eden Çıtak, bu nedenle yavaşlayan metabolizmayı hızlandırmak için nasıl beslenilmesi gerektiğine...

İçinde bulunulan aylarda eve kapanıldığını, fazla hareket edilmediğini ve beslenme alışkanlıklarının değiştiğini ifade eden Çıtak, bu nedenle yavaşlayan metabolizmayı hızlandırmak için nasıl beslenilmesi gerektiğine ilişkin bilgiler verdi.
ALTIN KURAL: SU
Metabolizmayı hızlandırmak için en önemli unsurlardan birinin su olduğuna dikkat çeken Çıtak şöyle konuştu: "Su içmeden iyi bir metabolizma bekleyemeyiz bu nedenle birinci ve altın kuralımız: su içmektir. Bol su tüketmek; günlük 2-2,5 litre su anlamına gelir. Her öğün öncesinde 1-2 bardak su içebiliriz, böylece hem metabolizmamız hızlanır, hem de daha az yememiz ve tokluk hissinin daha çabuk oluşması sağlanır."
SUYUNUZA TARÇIN, ZENCEFİL, ZERDEÇAL
Su içmekte zorlanılıyorsanız içine tarçın, zencefil veya zerdeçal atılabileceğini ifade eden Çıtak, "Bunlar kan şekeri kontrolünü başarılı bir şekilde sağlayan ve metabolizmayı hızlandıran besinlerdir. Antioksidan içerdikleri için de aynı zamanda bağışıklığı da güçlendirici özellikleri vardır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.