AYBABA 3 PUAN İSTİYOR

AYBABA 3 PUAN İSTİYOR
Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba yarın oynanacak Antalyaspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunarak 3 puan istediğini söyledi.
Yarın oynanacak olan Antalyaspor maçının hazırlıklarını dün de yaptığı...


Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba yarın oynanacak Antalyaspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunarak 3 puan istediğini söyledi.
Yarın oynanacak olan Antalyaspor maçının hazırlıklarını dün de yaptığı tek çalışma ile sürdüren Eskişehirspor'da Teknik Direktörü Samet Aybaba çalışma öncesi açıklamalarda bulundu. Aybaba Antalya takımın moralli geldiğini söyleyip "Geçen haftanın en çok sükse yapan takımı Antalyaspor ile oynayacağız. Fenerbahçe'yi farklı yendiler. Bu yüzden moralli gelecekler. Bizde son 2 deplasmanda ilk defa puanlar aldık. Takım daha iyi mücadele etmeyi öğrendi. Kazanmaya yönelik daha iyi oynamaya başladı. Yeni arkadaşlarında katkıları artmaya başladı. Her maçımız final. Her maça tek tek bakıyoruz. Bu maçı kazanarak önümüzdeki maçlara moral kazanmak istiyoruz" dedi.
"KALICI ŞEYLERİ SİLMEK KOLAY DEĞİL"
Bir gazetecinin Rize maçında takımın golün ardından çok defansa çekildiği sorusu üzerine Aybaba hoca "Uzun süredir kazanamayan, özellikle deplasmanda kazanmayan, bırakın kazanmayı gol bile atamayan bir takımın psikolojisini düşünün buda zaman içerisinde değişecek. Önde karşılamak daha mantıklı kaleye yaklaştıkça tehlike yemiş oluyorsunuz. Bu kalıcı şeyleri silmek kolay değil. Kazanarak bunları sileceğiz" dedi.

"ADALETLİ FORMA DAĞITIYORUZ"
Yinea yeniler ile ilgili soruyu da cevaplayan Aybaba hoca "Yeni oyuncularımız iyi çalışıyorlar. Form durumlarına bakıyoruz. Adil ve adaletli bir şekilde forma dağıtmaya çalışıyoruz. Antalyaspor maçında hak edenler oynayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.