Üst geçitte ikna pazarlığı

Üst geçitte ikna pazarlığı
Alınan bilgilere olay, Ertuğrulgazi mahallesinde gerçekleşti. Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği’ne 50 metre uzaklıktaki, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının geçtiği ve yüksek gerilim hattının bulunduğu üst geçide çıkan...

Alınan bilgilere olay, Ertuğrulgazi mahallesinde gerçekleşti. Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği'ne 50 metre uzaklıktaki, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının geçtiği ve yüksek gerilim hattının bulunduğu üst geçide çıkan Yılmaz E. (46), boğazına geçirdiği ipin diğer ucunu demire bağladı. Yılmaz E.'nin intihara teşebbüs ettiğini gören vatandaşlar hemen durumu yakında bulunan polis merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, şüphelinin kendini atma riskine karşı çadır açarak tedbir aldı. Bu sırada polis ekipleri de yaklaşık bir saat Yılmaz E.'yi ikna etmeye çalıştı. Polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu Yılmaz E., ikna edilerek kendini bağladığı yerden kurtarıldı. Yılmaz E., ifadesi alınmak üzere Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.
Öte yandan Yılmaz E., ilk ifadesinde, bir süre önce eşinden ayrıldığını ve bu ayrılığa sebep olan kayınpederinin, aralarında geçen bir olaydan dolayı şikayetçi olarak dava açtığını söyledi. Yılmaz E., kayınpederinin açtığı davayı geri çekilmediği gerekçesiyle intihara teşebbüs ettiğini savundu.
Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.