M.ÜNÜGÜR'DE ÇİFTE KUPA

M.ÜNÜGÜR’DE ÇİFTE KUPA
Okullu yıldızlar Taekwon-Do İl Şampiyonasında Melahat Ünügür Orta okulu erkeklerde şampiyon olurken bayanlar da ise ikincilik kupası aldı.Geçtiğimiz günlerde yapılan Orta Okullar arası Yıldızlar Taekwon-Do İl birinciliğinde...


Okullu yıldızlar Taekwon-Do İl Şampiyonasında Melahat Ünügür Orta okulu erkeklerde şampiyon olurken bayanlar da ise ikincilik kupası aldı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Orta Okullar arası Yıldızlar Taekwon-Do İl birinciliğinde 9 sporcu ile mücadele eden Melahat Ünügür Orta Okulu sporcuları erkeklerde ve kızlarda almış oldukları şampiyonluklar ve madalyalarla okullarını kürsüye taşıdı. Erkeklerde takım halinde Şampiyon olan Melahat Ünügür bayanlarda ise ikincilik kupası alarak hem erkeklerde hem de bayanlarda Taekwon-Do branşında okullarının ilk kupalarını götürmüş olmanın sevincini paylaştılar.
Okul Müdürü Ahmet Berberler alınan başarı ve kupaların mutluluk verici olduğunu belirterek "Öğrencilerimizin çıkacakları grup ve Türkiye Şampiyonalarında da aynı başarıyı yakalayacaklarına inancım tam. Okulumuz 12 branşta okul sporları faaliyetlerine katılarak başarılı sonuçlar elde etti. Taekwon-do branşında da bu yıl gelen başarılar gurur verici" şeklinde konuştu.
Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Süer Öztürk'te sporcuları kutlayarak "Aldığınız başarılar Milli sporcu olma yolunda sizler için bir basamak. Ben hepinizin daha başarılı sonuçlar alacağınızı düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.