DEV ORGANİZASYON SONA ERDİ

DEV ORGANİZASYON SONA ERDİ
Kick-Bokst’ta 81 ilden gelen sporcular, ilimiz Atatürk Spor Salonu’nda profesyonel olabilmek için kapıştılarProfesyonel olmak üzere gelen 148 erkek 45 bayan sporcu katıldı. Şampiyona sporcuların profesyonel olarak kayıt altına...

Kick-Bokst'ta 81 ilden gelen sporcular, ilimiz Atatürk Spor Salonu'nda profesyonel olabilmek için kapıştılar
Profesyonel olmak üzere gelen 148 erkek 45 bayan sporcu katıldı. Şampiyona sporcuların profesyonel olarak kayıt altına alınması ve uluslararası alanda klasman sahibi olmaları amacı taşıdı.

Eskişehir'den En İyi
Şekilde Ev Sahipliği

Federasyon aynı futbolda olduğu gibi kıck-boksta da bir lig kurarak, şampiyonada ilk 8'e giren oyuncuları lige alacak. 17 erkek, 13 bayan sıkletinde yapılan şampiyonada kask, ayak botu ve kaval kemiği koruyucusu kullanılmadı. Müsabakalarda 68 kg da Ebru sönmez ve İsmet Işık 2. olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etti.
Yapılan müsabakalarda, sıkletlerinde ilk sırayı alan sporcular şunlar oldu:

Erkekler:
Savaş Yüksel, Gökhan Zorlu, Serhat Akçay, Oğuz Sever, Yusuf Şamil Özkaya, Yıldırım Oğuz, Tevfik İlyaslı, İsa Aktaş, Mevlana Altuntaş, Mükremin Güler, Cüneyt Karatepe, Ümit Çoşkun, Yavuz Selim Kazanç, İbrahim Bağlı, Serdar Yiğit Eroğlu, Mustafa Kol, Fatih Çimiç.
Kadınlar:
Şükran Tebaa Onar, Zeliha Doğan, Sibel Karabulut, Kübra Aktaş, Leyla Ersöz, Sevinç Ürkmez, Rümeysa Bayram, Kübra Akbulut, Ebru Ünver, Selcan Tanrıverdi, Rabia Akdeniz.
Türkiye şampiyonu olan sporcuya şampiyonluk kemeri, 2. ve 3. olan sporculara ise madalya verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.