Çakırözer'den Ak Parti'ye çağrı

Çakırözer’den Ak Parti’ye çağrı
Çakırözer, “Kantar giderse çiftçiler üretim yapmayacaklarını söylüyor. Siyaset çözüm üretme sanatıdır. Gelin üreticilerimizi daha fazla mağdur etmeden el birliği ile bu sorunu çözelim” dedi.CHP Eskişehir Milletvekili...



çakırözer, “Kantar giderse çiftçiler üretim yapmayacaklarını söylüyor. Siyaset çözüm üretme sanatıdır. Gelin üreticilerimizi daha fazla mağdur etmeden el birliği ile bu sorunu çözelim” dedi.
CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, İnönü’de geçimini şeker pancarından sağlayan, ancak ilçelerindeki kantarın kaldırılmasına tepkili olan üreticileri ziyaret etti ve AKP’ye “Bu sorunu birlikte çözelim” çağrısında bulundu.
BERABER çöZELİM
Siyasetin halk için çözüm üretme makamı olduğunu vurgulayan çakırözer, üreticiler lehine mutlaka çözüm bulunması gerektiğini söyledi. çakırözer, “Buradan AKP’ye çağrı yapıyorum; gelin bu sorunu el birliği ile çözelim. Hepimiz bu toprakların insanıyız ve bu bereketli topraklar hepimizi, tüm ülkemizi besliyor. Yeter ki sorun çözülsün hepimiz alkışlarız, çözülmez ise sadece İnönü değil hepimiz kaybederiz” diye konuştu.
çakırözer, üreticilerin kantarın kapanmaması talebini Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı’na ileteceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.