KURTULUŞ PLAY-OUT'A ODAKLANDI

KURTULUŞ PLAY-OUT’A ODAKLANDI
Süper Amatör Küme şampiyonu Kurtuluşspor 23 Nisan’da oynayacağı baraj karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Oynadığı hazırlık maçları ile form tutuyor. Kırmızı Beyazlı ekip önceki gün Eskişehirspor U-21...



Süper Amatör Küme şampiyonu Kurtuluşspor 23 Nisan’da oynayacağı baraj karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Oynadığı hazırlık maçları ile form tutuyor. Kırmızı Beyazlı ekip önceki gün Eskişehirspor U-21 takımı ile bir özel maç yaparak eksiklerini görme fırsatı buldu.

öZEL MAç YAPTILAR
Süper Amatör Kümede şampiyon olarak 23 Nisan’da Demirspor ile Play Out maçı oynamaya hak kazanan Kurtuluşspor çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Kırmızı Beyazlı ekip özel maç temposunu da arttırarak final karşılaşmasına hazırlanıyor. Kurtuluşspor bu kapsamda önceki gün Eskişehirspor U-21 takımı ile özel maçta karşılaştı.
GOL DüELLOSU YAŞANDI
üniversite Evleri Sahasında oynanan zorlu karşılaşmada Kurtuluşspor maça etkili başladı. Rakibi karşısında kurduğu yoğun baskı ile dikkat çeken Kırmızı Beyazlı ekip sahadan 6-4’lük skorla galip ayrılmasını bildi. Kurtuluşspor gösterdiği bu performans ile Demirspor’a gözdağı vererek şampiyonluğu ne kadar çok istediğini gösterdi.
SON PROVA SAĞLIKSPOR İLE
Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak gözünü baraj maçına çeviren Kurtuluş’ta artık son eksiklerini gideriyor. Takım geçtiğimiz gün Eskişehirspor U-21 ekibiyle özel maç oynadı. Kurtuluş, son provayı yarın yapacak. Ekip U-19 Ligi’nde ilimizi Türkiye Şampiyonası grup maçlarında temsil edecek Sağlıkspor genç ekibiyle maç yapacak. Kurtuluş daha sonrasında ise artık maç gününü beklemeye başlayacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.