HOŞCAN KÜPLERE BİNDİ

HOŞCAN KÜPLERE BİNDİ
Başkan Mesut Hoşcan son maçta taraftarın tepkisi ile adeta küplere bindi. Başkanlığı döneminde taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan ve özellikle bu sezon büyük tepki alan Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan Ankara’da...

Başkan Mesut Hoşcan son maçta taraftarın tepkisi ile adeta küplere bindi. Başkanlığı döneminde taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan ve özellikle bu sezon büyük tepki alan Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan Ankara’da adeta çıldırdı.


TEPKİ MAç öNçESİ BAŞLADI


Daha maç öncesi Ankara 19 Mayıs stadına geldiğin anda tepki alan Hoşçan’a taraftarlar “Hoşcan dışarı, Efsane takımı rezil ettiniz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.


KüFüR İLE çILDIRDI


özellikle maçın son bölümünde taraftarlar tepkisine ağır küfürde eklenince Mesut Hoşcan protokol tribünde çılgına döndü. Bira ara sinirli şekilde taraftara el kol hareketi ile tepkisini gösteren Hoşcan’a tepkiler daha da büyüdü.


NEDEN çIKMADI


Bazı kesimler de “O kadar tepki ile başkanın ısrarla tribünde oturması taraftarı daha da tahrik etti. Zaten iş bitmiş çık git. Neden oturuyorsun. Sayın valimiz de başkanı tribünden dışarı çıkarmalıydı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.