Muhasebeciler Başkent'te

Muhasebeciler Başkent’te
Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde 22nci olağan genel kurulunu tamamlayan oda başkanı Neşet Ertoy, onursal başkanlık unvanı verilen eski başkan İlker Özokçu ile yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda üye, bu yıl on birincisi...

Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde 22nci olağan genel kurulunu tamamlayan oda başkanı Neşet Ertoy, onursal başkanlık unvanı verilen eski başkan İlker özokçu ile yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda üye, bu yıl on birincisi düzenlenen Türkiye muhasebe forumu ile yedinci Türkiye haksız rekabet ve Türkiye Etik kongresine katıldı.


Binali Yıldırım, Maliye bakanı Naci Ağbal ile Kamu Gözetim Kurulu başkanı Osman Yaraşlı’nın da konuşmacı olarak katıldığı üç ayrı etkinliğe Sheraton otelin kongre merkezi ev sahipliği yaptı. Forum ve Kongreler hakkında bir değerlendirmede bulunan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu başkanı Neşet Ertoy üç gün boyunca devam eden etkinlikte “üyelerimiz sektörel konularda ve yaşanan gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldu. Ayrıca TüRMOB genel başkanımız Nail Sanlı ve genel merkez yöneticilerimiz ile bir araya gelme imkanı bulduk”  şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.