DEM-DEM 'Lİ DÖVÜŞÇÜLER İFTARDA BULUŞTU

DEM-DEM ‘Lİ DÖVÜŞÇÜLER İFTARDA BULUŞTU
 Eskişehir Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Uzak doğu branşlar sorumlusu Abdullah Turhan’ın verdiği iftarla Demirspor camiası bir araya geldi.TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı, TÜLOMSAŞ Genel Md. Yrd. ve Demirspor...

 


Eskişehir Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Uzak doğu branşlar sorumlusu Abdullah Turhan’ın verdiği iftarla Demirspor camiası bir araya geldi.


TüLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı, TüLOMSAŞ Genel Md. Yrd. ve Demirspor Kulübü Başkanı Ali Yaşar Nal, Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Taekwon-Do Federasyonu Eğitim Kurulu üyesi Semih öz, Türkiye Wushu Federasyonu İl Temsilcisi, Wushu hakemleri ile Taekwon-Do, Wushu, Aikido, Kick-Boks, Boks, Muai Tai  ve Yüzme branşlarında sorumlu antrenörler, sporcular ve velilerin katıldığı iftarla Demirspor camiası bir araya geldi.


Güzel bir atmosferde geçen iftarda Türkiye Taekwon-Do Federasyonu Eğitim Kurulu üyesi Semih öz, TüLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı ve Demirspor Kulübü Başkanı Ali Yaşar Nal’a Türk Taekwon-Do’suna ve spora destekleri nedeniyle plaket verdi. Gecede konuşma yapan TüLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı Demirspor camiasını bir araya toplayan Abdullah Turhan’a ve sorumlu olduğu branşlara desteklerinin devam edeceğini belirtti.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.