ADD'DEN SİVAS KATLİAMI AÇIKLAMASI

ADD’DEN SİVAS KATLİAMI AÇIKLAMASI
Sivas’ta yaşanan olayların sınırlı bir gericilik kalkışması olmadığını söyleyen Kerman, “ Çorum’da, Maraş’ta ve başka illerimizde de buna benzer olaylar yaşanmıştır.  Burada ana hedef demokrasinin, aydınlanmanın,...

Sivas'ta yaşanan olayların sınırlı bir gericilik kalkışması olmadığını söyleyen Kerman, “ çorum'da, Maraş'ta ve başka illerimizde de buna benzer olaylar yaşanmıştır.  Burada ana hedef demokrasinin, aydınlanmanın, özgür düşünce ve bağımsız inancın yok edilmesidir.  Madımak'ta boğulmak istenen masum insanlar değil, büyük Atatürk'ün temelini attığı laik Cumhuriyetimizdir” dedi.
Kerman, “Bütün bu gelişmeler karşısında özellikle yaşadığımız süreçte çağdaş ve laik Cumhuriyetimizi korumak için ülkenin bütünlüğüne göz diken hainlere karşı her zaman olduğundan daha fazla dikkatli ve uyanık olacağız. Sivas'ta yitirdiğimiz canları anmak için tüm duyarlı örgütler olarak 2 Temmuz cumartesi günü saat 12.00'de Vilayet Meydanı'nda çelenk sunumu, sonrasında saat 17.00'de Adalar'da 'Demokrasi ve Barış Yürüyüşü' saat 21.00'de ise cemevi toprak sahada Tolga Sağ'ın da katılımı ile etkinlik düzenleyeceğiz”ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.