Odunpazarı'nda Filenin Sultanları yetişiyor

Odunpazarı’nda Filenin Sultanları yetişiyor
 Odunpazarı Belediyesi tarafından açılan voleybol yaz okulu çalışmaları Mehmet Terzi Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 100’e yakın sporcunun yer aldığı eğitimlerde, filenin sultanları yetişiyor. Mehmet Terzi Spor Salonu’nda...

 Odunpazarı Belediyesi tarafından açılan voleybol yaz okulu çalışmaları Mehmet Terzi Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. 100’e yakın sporcunun yer aldığı eğitimlerde, filenin sultanları yetişiyor.

Mehmet Terzi Spor Salonu’nda her gün yapılan antrenmanlarda, geleceğin voleybolcu adayları çalışmalarını gerçekleştiriyor.
çeşitli yaş gruplarında sporcuların katıldığı çalışmalarda, farklı gruplarda voleybolcular eğitimlerini sürdürüyor. 100’e yakın sporcunun bulunduğu Odunpazarı Belediyesi yaz voleybol okulu çalışmalarında sporcular, antrenör Merve Sadıç ve yardımcısı Senem Işıkel yönetiminde idman yapıyor.
Voleybolun inceliklerini öğrenen sporcular, geleceğin filenin sultanları olma yolunda ilerliyor. Bu yılda voleybol yaz okuluna olan ilginin sevindirici olduğunu söyleyen Antrenör Merve Sadıç, “Miniklerin şimdiden bu sporu sevmeleri ve çalışmalarda olmaları bizleri mutlu ediyor. Onlara en iyi şekilde eğitim vermeye çalışıyoruz. İleride başarılı sporcu olabilmek için ilk adımı attılar. Maç yapabilecek seviyeye de gelecekler. Şu ana kadar yapılan çalışmalardan son derece memnunum. Gelecek adına umut vaat eden sporcularımız da var” dedi. Sporculara en büyük destek de velilerden geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.