FETÖ DAVASINDA 3 TUTUKLAMA

FETÖ DAVASINDA 3 TUTUKLAMA
15 Temmuz darbe girişimi öncesi Eskişehir’de polisin düzenlediği operasyon sonucu aralarında bürokrat, kamu çalışanı ve özel sektör çalışanları ile şehir imamının da yer aldığı toplam 89 zanlının ilk duruşmasının...

15 Temmuz darbe girişimi öncesi Eskişehir’de polisin düzenlediği operasyon sonucu aralarında bürokrat, kamu çalışanı ve özel sektör çalışanları ile şehir imamının da yer aldığı toplam 89 zanlının ilk duruşmasının tamamlandığı öğrenildi.


İlgili Cumhuriyet savcısı tarafından hazırlanan, yaklaşık 900 sayfadan oluşan iddianamenin okunması ile başlayan 5 gün süren duruşmada zanlılar üzerlerine atılan suç nedeni ile ifadelerini verdi. Adliye sarayının çok maçlı salonunda gerçekleştirilen ve tutuklu beş sanığın yaşanan darbe girişimi olayı nedeni ile getirilmediği duruşmada beş kişinin daha ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Paralel Devlet Yapılanması davasında alınan ilk ifadelerinin ardından mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi ve zanlı ifadelerinin tamamlanması gerekçesi ile duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.