Nöbetine 'Diriliş' damgası 


Nöbetine ‘Diriliş’ damgası 

Eskişehir’de, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan ‘Demokrasi Nöbeti’ yoğun katılımla devam ediyor. Eskişehir’de düzenlenen demokrasi nöbetine, Diriliş Ertuğrul...


Eskişehir’de, Fethullahçı Terör örgütü (FETö) tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan ‘Demokrasi Nöbeti’ yoğun katılımla devam ediyor.

Eskişehir’de düzenlenen demokrasi nöbetine, Diriliş Ertuğrul dizisinin Deli Demir karakterini canlandıran Oyuncu Mehmet çevik de katıldı. Sevilen oyuncu, 15 Temmuz Cuma akşamı FETö tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine sert tepki gösterdi. Coşkulu kalabalığa seslenen çevik, “Bu ülkenin bir sanatçısı olarak çıktım bu sahneye. öyle deniliyor çünkü. Bir sanatçı olarak da yarım yüzyılı geçmiş ömrümde onore olduğum, onur duyduğum çok şeyler yaşadım. ödüller aldım, adıma methiyeler dizildi. Gerçekten büyük onur duyduğum tek bir şey var. O da bu aziz milletin bir parçası olmak” dedi.
Konuşmalarının ardından Mehmet çevik'e, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar tarafından üzerinde 'Türkiye' yazılı atkı hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.