"Sürücülere sabır diliyorum"

"Sürücülere sabır diliyorum"
Eskişehir trafiğine bine yakın servis aracının eklendiğini ifade eden Er, "Eskişehir’de trafik sorunundan her zaman bahsediyoruz, ancak okulların açılması ile trafik sorunlarının maalesef daha fazla artacağını düşünüyoruz....

Eskişehir trafiğine bine yakın servis aracının eklendiğini ifade eden Er, "Eskişehir’de trafik sorunundan her zaman bahsediyoruz, ancak okulların açılması ile trafik sorunlarının maalesef daha fazla artacağını düşünüyoruz. Bugün itibari ile bine yakın okul servisi trafiğe katıldı. Cadde ve sokaklar artık daha yoğun olacak. Malum Eskişehir trafiği gün be gün daha da yoğunlaşıyor. Eskişehir’de araç sayısı 250 binin üzerinde. Bu demektir ki her üç kişiden bir kişiye araç düşüyor" dedi.
Sürücüler sabırlı olmalı
Şoförcü esnafının sabırlı ve sağduyulu olması gerektiğini belirten Er, "çocuklarımızın bindiği servis araçları ve bunları kullanan araç şoförleri çok çok önemli. Bu araçlarda taşınan çocuklar bizim canlarımız. Bu nedenle her şeye daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Şehrimizde 500 adet taksi, 200 adet minibüs, 200 adet taksi dolmuş gibi çok fazla araç her saat şehrin içerisinde dolaşmakta. öncelikli temkinli olması gereken bu sürücülerimizdir. önemle ticari araç kullanan sürücülerimize saygı ve sabır diliyorum. çünkü park sorunu, kırmızı ışık gibi en ufak bir hatada tartışma oluyor ve büyük olaylar çıkıyor. Taksicisi dolmuşçusu minibüsçüsü kamyoncusu servisçisi tüm şoför esnafı bir bütündür. Herkes birbirine saygılı olsun ki, sorun yaşanmasın. Daha da önemlisi herkes kendi kendinin trafik polisi olsun. Bu yoğun Eskişehir trafiğinden ancak bu şekilde yara almadan kurtulabiliriz. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını ve tüm sürücülerin dikkatli, sabırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.