U 21'LER 3 PUAN HEDEFİNDE

U 21’LER 3 PUAN HEDEFİNDE
 Eskişehirspor U 21 takımı Ümraniye deplasmanında 3 puanı hedefledi.  Antrenör Beadini “Hedefimiz 3 puan” dedi. U 21 liginde mücadele eden ve lige iyi başlayan Eskişehirspor U 21 takımı önce Balıkesir, ardından da Şanlıurfaspor’u...

 


Eskişehirspor U 21 takımı ümraniye deplasmanında 3 puanı hedefledi.  Antrenör Beadini “Hedefimiz 3 puan” dedi.


U 21 liginde mücadele eden ve lige iyi başlayan Eskişehirspor U 21 takımı önce Balıkesir, ardından da Şanlıurfaspor’u mağlup ederek 6 puan almıştı.


Ardından deplasmanda Manisaspor’a mağlup olan ve son maçta da Elazığspor ile berabere kalan Eskişehirspor u 21 takımı Pazar günü de İstanbul deplasmanında 7 puanla 8. sırada yer alan ümraniyespor’a konuk olacak.


HAZIRLIKLAR SüRüYOR


Es-Es U 21 takımı zorlu deplasman maçı için hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Cumartesi günü yola çıkacak olan  Eskişehirspor u 21 takımının maçı Pazar günü İstanbul ümraniye Hekimbaşı stadında saat 16.00’da oynanacak.


BEADİNİ “PUAN KAYBI YOK”


Artık puan kaybı yaşamayacaklarını söyleyen Eskişehirspor u 21 takımı teknik sorumlusu Burhanettin Beadini “Lige iyi başladık, ancak son iki maçta 5 puan kaybettik. Puan kaybına rağmen futbol olarak iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Takım her geçen gün oturuyor. ümraniye maçı ile birlikte ligde artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Ligde yeniden çıkışa geçmek istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.