Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

TIP FAKÜLTESİNDE KEMOTERAPİ İLACI YOK!

Gazetemize Ulaşan okurumuz Tıp Fakültesi'nde yaşadığı soruna değindi.
Yaşlı bir hastası için Tıp Fakültesi'nde kemoterapi tedavisi uygulandığını söyleyen okurumuz, son günlerde bu tedavi için gerekli ilaçların bulunmadığını söyledi.

Son olarak gittiklerinde yine ilaçların temin edilemediğinin kendilerine bildirildiğini söyleyen okurumuz, yaşadığı duruma tepki gösterdi.

Okurumuz şunları söyledi; "Tıp Fakültesine kemoterapi için gidiyoruz. Hastamız yaşlı. Tedavisi devam ederken birden ilaç kalmadığı söylendi. Son olarak gittiğimiz yeniden aynısı söylendi. Bizden telefon numarası alınıp, ilaçlar geldiğinde arayacaklarını söylediler. İyi de kemoterapi sıradan bir hastalık değil ki! Bugün git yarın gel denilerek yürütülecek bir tedavi yöntemi değil" dedi.

Okurumuz ilaç bulunamama sorunun sadece sağlık açısından değil, farklı konular yüzünden de sıkıntı yarattığını da belirterek; "Ben yaşlı bir hasta getiriyorum. Benim gibi onlarca kişi var. Hastaların hastaneye getirilip götürülmesi zaten önemli bir çaba gerektiriyor.

Hadi biz Eskişehir içendeyiz. Farklı şehirlerden yaşlı hastalarını bu hastaneye bin bir zorlukla getirenler var. Maalesef bu insanlar da geri çevriliyor. Ortada bir karışıklık olduğu kesin.
Yetkililer bu devirde böylesine bir sorun yaşanmaması için gerekin hemen yapsın. Yoksa kemoterapi son derece ciddi ve zamanında yapılması gereken bir tedavi yöntemidir" diyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi